Kopitar podal za potrditev zmage

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Moštvo Los Angeles Kings je ponoči v severnoameriški hokejski ligi NHL na domačem ledu dvorane Staples Center premagalo ekipo Minnesota Wild s 3:0. Slovenski reprezentant Anže Kopitar je bil podajalec pri zadnjem golu na tekmi v drugi tretjini.
Oglej si celoten članek

Branilci naslova prvakov lige NHL so silovito začeli ter povedli z visokih 2:0 že takoj na začetku iz prvih dveh strelov. Justin Williams je zadel v polno že po minuti in 29 sekund igre, Jeff Carter pa je bil uspešen v četrti minuti.

Jonathan Bernier je prvič v tej sezoni zaklenil vrata moštva iz Los Angelesa. Bernier je ubranil vseh 23 strelov na gol gostujočega moštva ter se veselil svojega šestega "shutouta" v ligi NHL in prvega po 12. februarju 2012. Tudi takrat je bilo na nasprotni strani moštvo Wild. Končni izid je v drugi tretjini po podaji slovenskega asa postavil Williams za svoj drugi zadetek na tekmi.

Liga NHL, Izidi:
Los Angeles Kings : Minnesota Wild 3:0
(Anže Kopitar podajalec pri tretjem golu LA Kings)

Boston Bruins : New Jersey Devils 1:0

Toronto Maple Leafs : Philadelphia Flyers 3:5

Washington Capitals : New York Islanders 2:1 (kazenski streli)

Carolina Hurricanes : Tampa Bay Lightning 0:5

Montreal Canadiens : Winnipeg Jets 4:1

Nashville Predators : Columbus Blue Jackets 1:3

Chicago Blackhawks : St. Louis Blues 3:4 (kazenski streli)

Phoenix Coyotes : Detroit Red Wings 4:2

Vancouver Canucks : Edmonton Oilers 4:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.