Kopitar razveselil Tino Maze

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dva odstopa na tekmovanju za Zlato lisico očitno najboljši alpski smučarki na svetu Tini Maze nista zbrisala nasmeha z obraza.
Oglej si celoten članek

Črnjanka je na svoji spletni strani sporočila, da je postala svetovna ambasadorka za prestižno švicarsko znamko ur Alpina, hkrati pa se na Twitterju ponosno slikala z majico, ki jo ji je poslal Anže Kopitar.

Socialna omrežja so v zadnjih letih združila ljudi in enako velja tudi za najboljše slovenske športnike. Ob uspehih si en drugemu čestitajo, vsake toliko pa namenijo tudi kakšno šalo ali darilce. Slednje je v teh dneh presenetilo Tino Maze, ki je od najboljšega slovenskega hokejista in prvaka lige NHL Anžeta Kopitarja prejela vijoličasto majico s kratkimi rokavi ter napisom AK11.

Ob svoji fotografiji z majico je dvakratna svetovna in olimpijska prvakinja zapisala: "To majico sem dobila od @AnzeKopitar in njegove ekipe #AK11! Hvala! #ifeelsLOVEnija #hockey".

Anže Kopitar ji je kmalu odgovoril, da ji majica lepo paše, Mazejeva pa mu je sporočila: "Predvsem so mi všeč enke!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:52 25. Februar 2015.

    Koliko je kaj tvojega v tem skladu?!?

  • 19:51 24. Februar 2015.

    Ljudje kaj je z vami narobe?<br />Taka majhna pozornost med dvema šampionoma, ki gradijo prepoznavnost Slovenije, pa kup kritik. Mislim, …

  • 19:23 24. Februar 2015.

    Da bi Kopitar kaj prispeval v kak sklad za otroke .......<br />Vsi isti grebatorji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.