Šport
18 ogledov

Kopitar razveselil Tino Maze

tina maze darilo anže kopitar Reševalni pas/Twitter
Dva odstopa na tekmovanju za Zlato lisico očitno najboljši alpski smučarki na svetu Tini Maze nista zbrisala nasmeha z obraza.

Črnjanka je na svoji spletni strani sporočila, da je postala svetovna ambasadorka za prestižno švicarsko znamko ur Alpina, hkrati pa se na Twitterju ponosno slikala z majico, ki jo ji je poslal Anže Kopitar.

Socialna omrežja so v zadnjih letih združila ljudi in enako velja tudi za najboljše slovenske športnike. Ob uspehih si en drugemu čestitajo, vsake toliko pa namenijo tudi kakšno šalo ali darilce. Slednje je v teh dneh presenetilo Tino Maze, ki je od najboljšega slovenskega hokejista in prvaka lige NHL Anžeta Kopitarja prejela vijoličasto majico s kratkimi rokavi ter napisom AK11.

Ob svoji fotografiji z majico je dvakratna svetovna in olimpijska prvakinja zapisala: "To majico sem dobila od @AnzeKopitar in njegove ekipe #AK11! Hvala! #ifeelsLOVEnija #hockey".

Anže Kopitar ji je kmalu odgovoril, da ji majica lepo paše, Mazejeva pa mu je sporočila: "Predvsem so mi všeč enke!"

Komentarjev 5
  • encijan 07:52 25.februar 2015.

    Koliko je kaj tvojega v tem skladu?!?

  • Žvižgač 19:51 24.februar 2015.

    Ljudje kaj je z vami narobe?Taka majhna pozornost med dvema šampionoma, ki gradijo prepoznavnost Slovenije, pa kup kritik. Mislim, da sta oba prispevala več v proračun, kot vi vsi skupaj.

  • antitrust 19:23 24.februar 2015.

    Da bi Kopitar kaj prispeval v kak sklad za otroke .......Vsi isti grebatorji.