Kopitar ukrotil Morske pse, Kralji visoko na Zahodu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V najmočnejši hokejski ligi na svetu so v noči na četrtek odigrali štiri tekme.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih v severnoameriški ligi NHL kot kapetan vodi Slovenec Anže Kopitar, so v kalifornijskem derbiju v domači dvorani slavili zmago. Kralji so s 4:3 premagali San Jose Sharks, Kopitar pa je v 18:45 minute na ledu k zmagi prispeval podajo v uvodni tretjini pri zadetku Adriana Kempeja za 1:0.

Tokrat so se poleg Kempeja, ki je po podajah Kopitarja in Quintona Byfielda domačo ekipo popeljal v vodstvo, med strelce za Kralje vpisali še Byfield s svojim prvim golom v sezoni, Gabriel Vilardi in Drew Doughty.

Kralji so ta čas na tretjem mestu zahodne konference za vodilnimi Dallas Stars in Vegas Golden Knights. Vse tri ekipe imajo sicer enako število točk - 56 -, vendar so Kralji odigrali več tekem.

Naslednja tekma Kralje čaka v nedeljo, ko bodo gostili New Jersey Devils.

NHL, izidi:

Philadelphia Flyers - Washington Capitals  5:3
Toronto Maple Leafs - Nashville Predators  2:1
Anaheim Ducks - Edmonton Oilers            2:6
Los Angeles Kings - San Jose Sharks        4:3
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.