Kopitar za izenačenje, Purcell za zmago

Foto: Žurnal24 Anze Kopitar 1 - Getty Images - main
Na pripravljalni tekmi med Los Angeles Kingsi in Coloradom je Anže Kopitar tik pred koncem srečanja zadel za izenačenje izida na 3:3. Po kazenskih strelih je zmagala "kraljeva" ekipa.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Kopitar: Vztrajal bom do Stanleyja

Hokejisti v severnoameriški ligi NHL so že krenili v pripravljalne tekme za novo sezono 2008/2009. Los Angeles Kingsi so ponoči po slovenskem času gostovali pri ekipi Colorado Avalance v Denverju in slavili po izvajanju kazenskih strelov s 4:3. Med strelce se je na tekmi vpisal tudi 21-letni slovenski reprezentant Anže Kopitar. Kopitar je minuto in 33 sekund pred koncem rednega dela tekme dosegel gol za izenačenje na 3:3. Hrušičan je potem izvajal tudi enega od treh kazenskih strelov za svojo ekipo, a bil neuspešen.  Nenatančen je bil tudi njegov soigralec Dustin Brown.  Pri Coloradu so vsi trije strelci zgrešili cilj in s tem zmago omogočili Los Angelesu. Edini gol na tekmi je s kazenskega strela nato dosegel Kopitarjev soigralec Teddy Purcell in odločil končnega zmagovalca.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.