Šport
3 ogledov

Kopitar za izenačenje, Purcell za zmago

Anze Kopitar 1 - Getty Images - main Žurnal24 main
Na pripravljalni tekmi med Los Angeles Kingsi in Coloradom je Anže Kopitar tik pred koncem srečanja zadel za izenačenje izida na 3:3. Po kazenskih strelih je zmagala "kraljeva" ekipa.
 

Preberite še ...

Kopitar: Vztrajal bom do Stanleyja

Hokejisti v severnoameriški ligi NHL so že krenili v pripravljalne tekme za novo sezono 2008/2009. Los Angeles Kingsi so ponoči po slovenskem času gostovali pri ekipi Colorado Avalance v Denverju in slavili po izvajanju kazenskih strelov s 4:3. Med strelce se je na tekmi vpisal tudi 21-letni slovenski reprezentant Anže Kopitar. Kopitar je minuto in 33 sekund pred koncem rednega dela tekme dosegel gol za izenačenje na 3:3. Hrušičan je potem izvajal tudi enega od treh kazenskih strelov za svojo ekipo, a bil neuspešen.  Nenatančen je bil tudi njegov soigralec Dustin Brown.  Pri Coloradu so vsi trije strelci zgrešili cilj in s tem zmago omogočili Los Angelesu. Edini gol na tekmi je s kazenskega strela nato dosegel Kopitarjev soigralec Teddy Purcell in odločil končnega zmagovalca.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.