Kopitarjevi fantje iz mesta angelov pregnali Hudiče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V noči na ponedeljek so v najmočnejši hokejski ligi na svetu odigrali pet tekem.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi Slovenec Anže Kopitar, so gostovali v Newarku. Kralji so premagali New Jersey Devils s 3:2, junak večera pa je bil Carl Grundstrom, ki je sredi zadnje tretjine dosegel odločilni zadetek. Kopitar je sprožil en strel proti vratom tekmeca, vendar ostal brez točke.

Izkazal se je tudi vratar Kraljev Cal Petersen, ki je zbral 23 obramb. Med strelce sta se pri gostih, ki so prekinili niz treh zaporednih porazov, vpisala še Alex Iafallo in Viktor Arvidsson.

Za domačo ekipo je dvakrat zadel Jesper Bratt, Damon Severson pa je zbral dve podaji. Vratar Jon Gillies je zaustavil 34 strelov.

Naslednja tekma Kralje čaka v noči na torek po srednjeevropskem času, ko bodo gostovali še pri New York Rangers.

NHL, izidi:

 

New Jersey Devils - Los Angeles Kings    2:3
Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets      3:2 (kazenski streli)
Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators  1:2
Seattle Kraken - Florida Panthers        5:3
Vancouver Canucks - St. Louis Blues      1:3
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:31 24. Januar 2022.

    Prigarana zmaga za LA. NJ je imel že včeraj naporno tekmo in je suvereno premagal eno najboljših ekip, Carolino. V …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.