Šport
195 ogledov

Kopitarjevi fantje iz mesta angelov pregnali Hudiče

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:31 24.januar 2022.

    Prigarana zmaga za LA. NJ je imel že včeraj naporno tekmo in je suvereno premagal eno najboljših ekip, Carolino. V vratih je za NJ 2. tekmo v 2 dneh igral Gillies, nizko rangiran vratar, saj imajo težave s poškodbami. Za ...prikaži več LA se je vrnil Kempe, ki je 3 tekme izpustil zaradi covidnih protokolov, brez njega je LA vse tekme visoko izgubil. Vrnil se je v trojko Iafallo-Kopitar-Kempe. Prva četrtina je bila živčna, fizična in nepredvidljiva. Izkazal se je Grundstrom, ki je odlično pritiskal na tekmece.

    • PasjaProcesija 09:37 24.januar 2022.

      Petersen ponovno ni deloval prepričljiv. V 1. tretjini je iz lovilke izpustil 2 ploščici, ki bi ju moral ujeti (sicer to ni vodilo do zadetkov). LA je en zadetek prejel po zelo dolgi podaji, ko branilca nista pokrivala nasprotnika. Drugi ...prikaži več zadetek je že tradicionalno padel v igri z igralcem manj, kjer je LA slab in ima dolg niz tekem s prejetim zadetkom v tem elementu. Sami so 2 zadetka dosegli po ukradenih ploščicah v lastni obrambi in protinapadih, 3. pa ko je domača obramba pozabila na strelca.

    • PasjaProcesija 09:43 24.januar 2022.

      LA je za dobrodošli točki unovčil svojo spočitost. Sedaj bo obratno, igrajo proti Rangers (NYR), ki so bili tokrat prosti. NYR so odlična ekipa v dobri formi, zato bi bila morebitna točka uspeh. LA gre očitno po obe, saj Quick ...prikaži več ni zaigral proti NJ. Manjši detajl iz vikendove tekme NYR: Fox, eden najboljših branilcev v ligi, je na zadnji tekmi po blažjem udarcu v glavo teatralno padel. Sodniki to sovražijo in pogosto kaznujejo na naslednjih tekmah. LA je lahko grob z njim, ne bodo piskali vsega.

    • PasjaProcesija 09:51 24.januar 2022.

      Aja, še Kopitar. Precej povprečna tekma, pretežno je igral obrambno. V 2. tretjini je imel srečno blokado, ko je v nevarni situaciji nasprotnikov pak zadel ročaj njegove palice. Ima dober material (kompozit), saj bi se palica morala zlomiti. Se je ...prikaži več samo momentalno ukrivila in vrnila v prvotno obliko. Pri doseženih zadetkih ni sodeloval, bil je na ledu ob prejetem zadetku v igri 4-na-5. Igral je 20 minut, tako da jutri ne bo popolnoma izmozgan. Tudi proti NYR bo lahko igral v rangu 18-22 minut.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.