Kopitarju slabo kaže za Kopitarja

Foto: Žurnal24 Anže Kopitar je spet vroč. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Vancouver Canucks : St. Louis Blues 3:2 Foto: Žurnal24 Vancouver Canucks : St. Louis Blues 3:2 Foto: Žurnal24 Vancouver Canucks : St. Louis Blues 3:2 Foto: Žurnal24 Vancouver Canucks : St. Louis Blues 3:2 Foto: Žurnal24 Vancouver Canucks : St. Louis Blues 3:2 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Toronto Maple Leafs 4:5 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Toronto Maple Leafs 4:5 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Toronto Maple Leafs 4:5 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Toronto Maple Leafs 4:5 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Toronto Maple Leafs 4:5
Po novi zmagi hokejistov Los Angeles Kings je Anže Kopitar, ki je pri zmagi nad Minnesoto s 4:2 prispeval nov gol in podajo, še korak dlje od svetovnega prvenstva v Bratislavi.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Kings so po treh zaporednih porazih v uvodu v leto 2011, ko so izgubili stik z najboljšimi osmimi moštvi na Zahodu, ki potujejo v končnico, zaigrali kot prerojeni.

V zadnjih 14 tekmah so padli le še štirikrat. Zadnja njihova žrtev je bila Minnesota, ki je v Staples Centru v Los Angelesu klonila s 4:2, pri čemer je Anže Kopitar prispeval gol in podajo. Moštvo iz Kalifornije je pred domačimi navijači igralo prvič po 26. januarju letos.

NE SPREGLEJTE: Danes bomo objavili intervju z Janom Muršakom, ki je z Detroitom pred kratkim podpisal dveletno pogodbo.

Hrušičan je najprej v drugi tretjini podal Waynu Simmondsu za vodstvo z 2:1, dobro minuto pred koncem srečanja pa poslal plošček čez celo igrišče v prazno mrežo za končnih 4:2. Gorenjec je dosegel že svoj 19. gol in 39. podajo v sezoni in je z 58 točkami daleč najboljši posameznik med Kralji, ki se še naprej dvigujejo na lestvici. Kings so s 34. zmago v sezoni skočili že na 5. mesto zahodne konference, kar pomeni, da bo slovenski selektor Matjaž Kopitar na SP elitnih hokejskih reprezentanc le stežka upal, da bo risom pomagal tudi v zadnjih dneh spet vroči Anže.

Detroit premagan
Detroit Jana Muršaka je pred domačimi navijači klonil proti Dallasu s 4:1. Slovenec je v dobrih sedmih minutah na vrata nasprotnika sprožil en strel.

Liga NHL:
Los Angeles Kings : Minnesota Wild 4:2
Kopitar
1 gol in 1 as.

Detroit Red Wings : Dallas Stars 1:4
Muršak
0 golov in 0 podaj v 7 minutah;

Philadelphia Flyers : New York Islanders 4:3

Montreal Canadiens : Toronto Maple Leafs 4:5

Nashville Predators : Chicago Blackhawks 0:3

Vancouver Canucks : St. Louis Blues 3:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.