Košarka(r) s srcem

Na Gašperja Vidmarja, 22-letnega centra zmajev, so se po tekmi z Maroussijem in tudi že prej zgrnile številne kritike o piškavi formi in temu podobnih predstavah.
Oglej si celoten članek
Upam, da bom nadaljeval s takšnimi in boljšimi predstavami.
Gašper Vidmar

Zato so ob začetku tekme s Cajo Laboral nekateri kar malce ostrmeli, ko so igralca s 13-ico na hrbtu zagledali v prvi peterki. Vendar je bila njegova uvrstitev tja dobra naložba. V obrambi je bil čvrst, v napadu pa hraber in odločen. Odigral je 13 minut, dosegel osem točk, v drugem delu pa je Jure Zdovc minutažo pod košem razdelil med Vladimirja Golubovića in Uroša Slokarja.

"Mislim, da smo preveč nihali, sploh na koncu druge in četrte četrtine. V zadnjih minutah smo zgrešili tudi nekaj odprtih metov, ki jih ne bi smeli. Na koncu nismo imeli sreče," je dejal Gape in dodal: "Upam, da bom nadaljeval s takšnimi in boljšimi predstavami. Na treningih in tekmah vedno igram s srcem. Upam, da bo šlo samo še navzgor."

Mislim, da smo preveč nihali, sploh na koncu druge in četrte četrtine.
Gašper Vidmar

Mladenič, ki se je v Ljubljano vrnil iz Ülkerja, je kategorično zavrnil razočaranje, ker v drugem polčasu ni več stopil na parket. "Prepuščam odločitev trenerju Juretu in čakam na naslednje tekme," je povedal Vidmar in se že ozrl na nedeljsko tekmo s FMP: "Ta beograjska ekipa je bila v preteklih letih vedno v vrhu lige NLB. Vseeno gremo na zmago. Ne bojim se kakovostnih nasprotnih centrov, odigrati bo treba na silo, pa bo. Zelo prav nam bo prišlo tudi, da je srečanje v nedeljo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.