Šport > Košarka
9 ogledov

Košarka(r) s srcem

Na Gašperja Vidmarja, 22-letnega centra zmajev, so se po tekmi z Maroussijem in tudi že prej zgrnile številne kritike o piškavi formi in temu podobnih predstavah.
Upam, da bom nadaljeval s takšnimi in boljšimi predstavami.
Gašper Vidmar

Zato so ob začetku tekme s Cajo Laboral nekateri kar malce ostrmeli, ko so igralca s 13-ico na hrbtu zagledali v prvi peterki. Vendar je bila njegova uvrstitev tja dobra naložba. V obrambi je bil čvrst, v napadu pa hraber in odločen. Odigral je 13 minut, dosegel osem točk, v drugem delu pa je Jure Zdovc minutažo pod košem razdelil med Vladimirja Golubovića in Uroša Slokarja.

"Mislim, da smo preveč nihali, sploh na koncu druge in četrte četrtine. V zadnjih minutah smo zgrešili tudi nekaj odprtih metov, ki jih ne bi smeli. Na koncu nismo imeli sreče," je dejal Gape in dodal: "Upam, da bom nadaljeval s takšnimi in boljšimi predstavami. Na treningih in tekmah vedno igram s srcem. Upam, da bo šlo samo še navzgor."

Mislim, da smo preveč nihali, sploh na koncu druge in četrte četrtine.
Gašper Vidmar

Mladenič, ki se je v Ljubljano vrnil iz Ülkerja, je kategorično zavrnil razočaranje, ker v drugem polčasu ni več stopil na parket. "Prepuščam odločitev trenerju Juretu in čakam na naslednje tekme," je povedal Vidmar in se že ozrl na nedeljsko tekmo s FMP: "Ta beograjska ekipa je bila v preteklih letih vedno v vrhu lige NLB. Vseeno gremo na zmago. Ne bojim se kakovostnih nasprotnih centrov, odigrati bo treba na silo, pa bo. Zelo prav nam bo prišlo tudi, da je srečanje v nedeljo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.