Košarkarja Krke poskrbela za najlepši potezi kroga lige ABA

Foto: Crvena zvezda mts
Foto: Crvena zvezda mts
Potezi košarkarjev Krke sta prišli v izbor za najlepšo akcijo 14. kroga lige ABA.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Krke so bili v 14. krogu lige ABA pričakovano poraženi na gostovanju v Pionirju, kjer je bila Crvena zvezda boljša s 101:77.

Kljub visokemu porazu pa so večji del tekme košarkarji Krke igrali zelo dobro ter odlično parirali znamenitemu nasprotniku. Gledalce so navdušuli predvsem s serijo trojk v prvem polčasu, ko so v 20 minutah zadeli kar 9 metov za tri točke ter ob premoru zaostajali za vsega tri pike.

V drugem polčasu se je nato tehtnica vendarle prevesila na stran domačih, gostom iz Novega mesta pa je lahko v uteho vsaj to, da sta dve atraktivni potezi njihovih igralcev na koncu končali na samem vrhu v izboru za najlepšo akcijo kroga.

Šlo je za dve siloviti zabijanji, na kateri bi bili ponosni celo največji zvezdniki lige NBA.

Najprej je Ivan Ramljak v silovitem naletu z eno roko zabil žogo preko Nikole Jovanovića, v nadaljevanju pa ga je posnemal Marvin Jones, ki si je dal duška preko Boriše Simanića. Novomeški Američan je nato do konca tekme gledalce dvignil na noge še s spektakularnim alley oop zabijanjem.

Zabijanji Jonesa si lahko pogledate v spodnjem videu, ob 2:01 ter 2:25.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.