Košarkarji popoldne na Brniku

Foto: Anže Malovrh/STA
Foto: Anže Malovrh/STA
Po napornih tednih v Tokiu se košarkarji Slovenije vračajo domov.
Oglej si celoten članek

Košarkarska reprezentanca Slovenije se bo danes vrnila z olimpijskih iger na Japonskem, kjer zasedla četrto mesto. Letalo iz Münchna bo na letališču na Brniku pristalo ob 17.30.

Po krajši novinarski konferenci selektorja Aleksandra Sekulića in košarkarja Luke Dončića bodo člani slovenske reprezentance pozdravili zveste navijače in se jim zahvalili za podporo, ki so je bili deležni letos poleti, je sporočila Košarkarska zveza Slovenije.

Izbor OI Ignorirali navijače, Dončić ni MVP

Zlato medaljo v košarki so osvojile Združene države Amerike, srebro je pripadlo Franciji, bronasto odličje pa Avstraliji.

Luka Dončić je bil izbran v idealno peterko turnirja, naziv najkoristnejšega igralca pa je prejel Američan Kevin Durant.

Čustveno Čančar se je zlomil pred mikrofonom: "Opravičujem se fantom"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:26 8. Avgust 2021.

    Pahorja ne bo ,ker je maskerka na dopustu . Ajatola Janez prvi in edini na vasi se bo oglasil Twitterju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.