Košarkarji proti nadaljevanju sezone

Foto: Epa Jordi Bertomeu
Kakšna bo usoda evropskega košarkarskega tekmovanja?
Oglej si celoten članek

Prvi mož košarkarske evrolige Jordi Bertomeu je na začetku današnjega sestanka z 11 klubi, ki so stalnica v tem evropskem tekmovanju, predlagal, da se sezona zaradi koronavirusne pandemije predčasno konča, poroča Eurohoops.

Več bo sicer znano po novinarski konferenci ob 16.30.

Dolgoletni boj Pretres v evropski košarki? Tri znane ekipe zamenjale tabor!

Kot še poročajo košarkarski portali, bo predlog skoraj gotovo sprejet, saj se je pred dvema dnevoma tudi večina košarkarjev izrekla za konec sezone.

V soboto so imeli videokonferenco tudi košarkarji, ki so se strinjali, da se sezona evrolige, ki jo je novi koronavirus zaustavil 12. marca, predčasno konča.

Na konferenci, ki jo je pripravilo vodstvo evrolige, je sodelovalo 36 košarkarjev, večina je bila mnenja, da bi bilo nadaljevanje sezone po dveh mesecih prisilnega premora nesmiselno.

Analiza "Dončić je imel v karieri veliko sreče"

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.