Košarkarji v ''klubu 1-2'' - 2. del

Foto: Žurnal24 s Raptors NBA Air Canada Shaquille O`Neal Chris Bosh Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V prvem delu smo vam predstavili pet košarkarjev, ki so v svojih NBA-karierah zadeli eno ali dve trojki. Nadaljujemo s predstavitvijo preostalih šestih košarkarjev na našem seznamu.
Oglej si celoten članek
V prvem delu si lahko ogledate trojke Nesterovića, Minga, Howarda, Gortata in Millsapa.

V drugem delu košarkarjev* iz ''kluba 1-2'' začenjamo s slovenskim reprezentantom Primožem Brezcem.

6. Primož Brezec
30-letni Sežančan je letošnjo sezono zaključil v dresu Milwaukeeja, v svoji NBA-karieri pa se je se je kljub mehki roki za met za tri točke odločil le šestkrat. Enkrat samkrat pa mu je uspelo zadeti. **Video sicer ne prikazuje zgolj zadete trojke, ampak nekaj več uspešnih akcij Primorca.**

7. Shaquille O'Neal
Nekateri trdijo, da Shaquille O'Neal zadeva trojke le v računalniških igricah. No, z njimi bi se lahko kar strinjali, saj ima O'Neal veliko težav že pri prostih metih. A vseeno mu je z eno zadeto trojko iz 22 poizkusov uspelo dokazati, da jo lahko zadane.

8. Anderson Varejao
O'Nealov soigralec pri Clevelandu, Anderson Varejao je v svoji šestletni NBA-karieri iz 26 poizkusov zadel eno trojko.

9. Erick Dampier
Robustni center Dallasa, Erick Dampier se lahko v svoji kar 14-letni karieri pohvali z dvema zadetima trojkama iz 17 poizkusov.

10. Chris Andersen
V osmih sezonah lige NBA je centru Denverja uspelo zadeti dve trojki iz 23 poizkusov.

11. Al Horford
23-letni košarkar Atlante, Al Horford je v svojo statistiko v triletni NBA-karieri vpisal dve trojki iz devetih poskusov. A glede na to, da je pred njim še dolga kariera, bo statistiko najverjetneje popravil.

*omejili smo se na košarkarje, čigar trojke smo lahko pokrili z videozapisom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.