Šport > Košarka
9 ogledov

Košarkarji v ''klubu 1-2'' - 2. del

s Raptors NBA Air Canada Shaquille O`Neal Chris Bosh
1/6
Žurnal24 main
V prvem delu smo vam predstavili pet košarkarjev, ki so v svojih NBA-karierah zadeli eno ali dve trojki. Nadaljujemo s predstavitvijo preostalih šestih košarkarjev na našem seznamu.
V prvem delu si lahko ogledate trojke Nesterovića, Minga, Howarda, Gortata in Millsapa.

V drugem delu košarkarjev* iz ''kluba 1-2'' začenjamo s slovenskim reprezentantom Primožem Brezcem.

6. Primož Brezec
30-letni Sežančan je letošnjo sezono zaključil v dresu Milwaukeeja, v svoji NBA-karieri pa se je se je kljub mehki roki za met za tri točke odločil le šestkrat. Enkrat samkrat pa mu je uspelo zadeti. **Video sicer ne prikazuje zgolj zadete trojke, ampak nekaj več uspešnih akcij Primorca.**

7. Shaquille O'Neal
Nekateri trdijo, da Shaquille O'Neal zadeva trojke le v računalniških igricah. No, z njimi bi se lahko kar strinjali, saj ima O'Neal veliko težav že pri prostih metih. A vseeno mu je z eno zadeto trojko iz 22 poizkusov uspelo dokazati, da jo lahko zadane.

8. Anderson Varejao
O'Nealov soigralec pri Clevelandu, Anderson Varejao je v svoji šestletni NBA-karieri iz 26 poizkusov zadel eno trojko.

9. Erick Dampier
Robustni center Dallasa, Erick Dampier se lahko v svoji kar 14-letni karieri pohvali z dvema zadetima trojkama iz 17 poizkusov.

10. Chris Andersen
V osmih sezonah lige NBA je centru Denverja uspelo zadeti dve trojki iz 23 poizkusov.

11. Al Horford
23-letni košarkar Atlante, Al Horford je v svojo statistiko v triletni NBA-karieri vpisal dve trojki iz devetih poskusov. A glede na to, da je pred njim še dolga kariera, bo statistiko najverjetneje popravil.

*omejili smo se na košarkarje, čigar trojke smo lahko pokrili z videozapisom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.