Košarkarju iz lige ABA grozi deset let zapora

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novi član Partizana je v velikih težavah.
Oglej si celoten članek

Ameriški krilni košarkar Rashawn Thomas, ki je pred novo sezono podpisal pogodbo s Partizanom, je v Teksasu prišel v navzkrižje z zakonom. Pri rutinski prometni kontroli so policisti v njegovem vozilu odkrili drogo. Košarkar je imel v posesti nekaj tablet ekstazija, 3.5 grama marihuane in dve steklenički kanabisovega olja.

"Thomas je vozil avtomobil znamke Kia Optima, ko pa je spustil stranska stekla na vozilu, je policist zaznal marihuano, ki jo je Thomas očitno konzumiral med vožnjo," je sporočila policija. 

Ameriški košarkar je bili izpuščen na prostost ob plačilu 32.000 dolarjev za varščino. Čaka ga obisk na sodišču, saj je proti njemu podana obvadba, grozi pa mu od dve do deset let zapora.

"Pri Partizanu smo seznanjeni z dogodkom v katerega je vpleten naš novi košarkar Rashawn Thomas. Do prejetja uradnih informacij s strani policije o njegovi vpletenosti in do zaključka primera, klub ne bo dajal izjav na to temo. Če bo to potrebno, bo klub reagiral v skladu z disciplinskim pravilnikom," je na twitterju sporočil predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.