Šport > Košarka
1431 ogledov

Košarkarju iz lige ABA grozi deset let zapora

Rashawn Thomas Profimedia
Novi član Partizana je v velikih težavah.

Ameriški krilni košarkar Rashawn Thomas, ki je pred novo sezono podpisal pogodbo s Partizanom, je v Teksasu prišel v navzkrižje z zakonom. Pri rutinski prometni kontroli so policisti v njegovem vozilu odkrili drogo. Košarkar je imel v posesti nekaj tablet ekstazija, 3.5 grama marihuane in dve steklenički kanabisovega olja.

"Thomas je vozil avtomobil znamke Kia Optima, ko pa je spustil stranska stekla na vozilu, je policist zaznal marihuano, ki jo je Thomas očitno konzumiral med vožnjo," je sporočila policija. 

Ameriški košarkar je bili izpuščen na prostost ob plačilu 32.000 dolarjev za varščino. Čaka ga obisk na sodišču, saj je proti njemu podana obvadba, grozi pa mu od dve do deset let zapora.

"Pri Partizanu smo seznanjeni z dogodkom v katerega je vpleten naš novi košarkar Rashawn Thomas. Do prejetja uradnih informacij s strani policije o njegovi vpletenosti in do zaključka primera, klub ne bo dajal izjav na to temo. Če bo to potrebno, bo klub reagiral v skladu z disciplinskim pravilnikom," je na twitterju sporočil predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.