Košir zamenjal Tombo

Foto: Žurnal24 V Zagrebu so se zbrale smučarske legende. (Foto: 24sata)
Nekdanji zvezdnik alpskega smučanja Italijan Alberto Tomba bi moral na današnjem slalomu deklet na Sljemenu v Zagrebu nastopiti kot predtekmovalec, vendar je njegovo nalogo opravil Jure Košir.
Oglej si celoten članek

Alberto Tomba bi moral kot predtekmovalec s kamero na glavi presmučati žensko progo slaloma na Sljemenu v Zagrebu, vsaj tako so pred tekmo najavili organizatorji. "Zelo sem vesel, da bom predtekmovalec na tekmi,“ je dan pred tekmo v hrvaškem jeziku spregovoril italijanski as in požel velik aplavz. Zmagovalec na petdesetih tekmah za svetovni pokal in dobitnik petih olimpijskih kolajn je dodal, da mu bo trening s kamero na glavi prišel prav, saj bo enako vlogo opravljal tudi na bližajočih se olimpijskih igrah v Vancouvru v Kanadi.

Na koncu Tombe s kamero na glavi nismo videli preizkusiti proge, je pa zato njegovo nalogo dobro opravil Jure Košir, ki se bo z Italijanov po tekmi slalomistk udaril v tekmi legend alpskega smučanja. Morda pa Tomba varčuje z močmi prav za tekmo zvezd, na kateri je lani zmagala Urška Hrovat, ki pa zmage ne bo branila, saj je pred kratkim postal mamica. Bo pa na tekmi zvezd cel kup znanih obrazov, od Kristiana Ghedine, do Marca Girardellija, Janice Kostelić, Petra Müllerja, Hansa Enna, Christiana Mayerja, do nekdanjih slovenskih asov Špele Pretnar, Matjaža Vrhovnika, Bojana Križaja in Borisa Strela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.