Kostelić grdo padel na progi smrti

Foto: Reuters Ivica Kostelić Foto: Reuters Ivica Kostelić Foto: Reuters Ivica Kostelić Foto: Reuters Ivica Kostelić Foto: Reuters Ivica Kostelić Foto: Reuters Ivica Kostelić Foto: Reuters Ivica Kostelić
Drugi trening smuka na slovitem Streifu v Kitzbühelu je bil prekinjen zaradi grdega padca Ivice Kostelića, s katerim pa je vse v redu. Slabše jo je odnesel Michael Baumann, ki so ga s helikopterjem odpeljali v bolnišnico. Najhitrejši je bil Švicar Didier Cuche, Andrej Šporn je bil po sedmem času diskvalificiran.
Oglej si celoten članek

Hrvat Ivica Kostelić, ki se je konec tedna veselil dvojne zmage v Wengnu, je grdo padel na treningu smuka na sloviti progi smrti Streif v Kitzbühelu. Kostelić je z ramo udaril ob vratca, pri tem pa se zapletel in padel ter se ustavil šele v zaščitni mreži.

Neuradno naj bi bilo s kolenoma odličnega Hrvata, lanskega zmagovalca skupnega seštevka svetovnega pokala, vse v redu in se bo lahko posvetil treningu slaloma.

Drugi trening je dobil Švicar Didier Cuche. Drugi čas sta dosegla Avstrijec Klaus Kröll in Francoz Johan Clarey (+0,30). Andrej Šporn, ki je bil na prvem treningu odličen drugi, je blestel tudi na drugem treningu. Za Švicarjem je na sedmem mestu zaostal za 84 stotink, a je bil kasneje diskvalificiran, ker je izpustil vratica. Rok Perko je dosegel 40. čas (+2,93), Gašper Markič 51. (+3,82), Andrej Križaj 52. (+3,84), Boštjan Kline pa 54. (+3,91).

Trening je zaznamoval hud padec domačega predtekmovalca Michaela Baumanna, zato se je začel s polurno zamudo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.