Kostelić se spet igra z življenjem

Foto: Facebook ivica kostelić
Hrvaški alpski smučar Ivica Kostelić znova preizkuša meje svojih zmožnosti.
Oglej si celoten članek

Nedavno smo poročali o podrobnostih življenjske avanture Ivice Kostelića, ki se je v družbi Mihe Podgornika odpravil na tritedensko raziskovanje pustinje na Grenlandiji. Na 582 kilometrov dolgi poti sta se soočila z neživljenjskimi razmerami in utrpela hude posledice.

Kostelić razkriva Kostelić: Hrane sva imela le za 20 dni

Posledice Kostelić v komori, usoda Slovenca negotova

Najboljši hrvaški smučar kljub nevarnosti ne odstopa od adrenalinskega življenja. Med treningom jadranja so Kostelića in njegovega trenerja ujele ekstremne vremenske razmere, a se je na srečo vse skupaj končalo brez posledic.

"Nocoj ob 3:30 zjutraj sva s trenerjem Koljo Dumanićem naletela na malo slabega vremena med Primoštenom in Žirjem. Največja izmerjena hitrost vetra je bila 151 km/h, nato je merilna naprava prenehala delovati. Neverjetno, ampak nič se ni zlomilo in lahko sva nadaljevala s treningom," je zapisal zmagovalec 26 tekem za svetovni pokal in dobitnik velikega kristalnega globusa (2011).

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:52 25. September 2017.

    Ko je stari Tepeš oče Jurija Tepeša dvakrat obplul svet, ste pisali manj kot o enem Kosteličevem treningu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.