Kostelić se sprošča v snegu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Karavana alpskih smučarjev se je iz ameriškega Beaver Creeka preselila v francoski Val d'Isere, kjer bosta na sporedu slalom in veleslalom. Eden najuspešnejših slalomistov zadnjih let Ivica Kostelić se je pred odhodom v Evropo v kopalkah hladil na ameriškem snegu.
Oglej si celoten članek

Ivica Kostelić velja za enega najboljših smučarjev vseh časov. V letošnji sezoni še ni dosegel vidnejšega rezultata, je pa hrvaški smučar dobitnik velikega kristalnega globusa (2011) in štirih malih kristalnih globusov – dveh s slalomu (2002, 2011) in dveh v kombinaciji (2011, 2012). Lansko sezono je zaključil na četrtem mestu skupnega seštevka svetovnega pokala. Kostelić se je v Ameriki očitno zabaval, saj se je po snegu valjal kar v kopalkah, nato pa sliko objavil na socialnem omrežju Facebook. ''Po dveh napornih tednih končno malo sprostitve,'' je pod sliko zapisal Hrvat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:47 4. December 2012.

    Temu se reče krio terapija (krios pika! si) za regeneracijo itd., vendar obstajajo boljše, jitrejše in učinkovitejše dtvsri zs to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.