Šport
26 ogledov

Kostelić se sprošča v snegu

ivica kostelić Facebook
Karavana alpskih smučarjev se je iz ameriškega Beaver Creeka preselila v francoski Val d'Isere, kjer bosta na sporedu slalom in veleslalom. Eden najuspešnejših slalomistov zadnjih let Ivica Kostelić se je pred odhodom v Evropo v kopalkah hladil na ameriškem snegu.

Ivica Kostelić velja za enega najboljših smučarjev vseh časov. V letošnji sezoni še ni dosegel vidnejšega rezultata, je pa hrvaški smučar dobitnik velikega kristalnega globusa (2011) in štirih malih kristalnih globusov – dveh s slalomu (2002, 2011) in dveh v kombinaciji (2011, 2012). Lansko sezono je zaključil na četrtem mestu skupnega seštevka svetovnega pokala. Kostelić se je v Ameriki očitno zabaval, saj se je po snegu valjal kar v kopalkah, nato pa sliko objavil na socialnem omrežju Facebook. ''Po dveh napornih tednih končno malo sprostitve,'' je pod sliko zapisal Hrvat.

Komentarjev 1
  • Krio Terapija 14:47 04.december 2012.

    Temu se reče krio terapija (krios pika! si) za regeneracijo itd., vendar obstajajo boljše, jitrejše in učinkovitejše dtvsri zs to - krio savna za lepoto, zdravje, regeneracijo in dobro počutje!