Kot ferrari: Ko Zlatan nekaj pove, misli to zelo resno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zlatan Ibrahimović je potrdil svojo izjavo.
Oglej si celoten članek

"Jaz sem ferrari med fiati," je pred dnevi svoje igranje v ligi MLS slikovito opisal švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović, zdaj pa je svoje besede potrdil tudi na zelenici v mestenm obračunu. Los Angeles Galaxy je s tremi zadetki 37-letnega Šveda premagal Los Angeles FC.

"Če sem boljši kot Carlos Vela? Boljši sem od cele lige," se je na primerjave med njim in najboljšim strelcem lige, ki so jih pred mestnim dvobojem delali ameriški novinarji, odzval Ibrahimović. Ta je ob Didierju Drogbaju postal drugi nogometaš z več kot 35 leti, ki je v ligi MLS zabil vsaj dva hat-tricka.

Dvoboj je sicer boljše odprl Vela, nekdanji nogometaš Arsenala in Real Sociedada je izkoristil enajstmetrovko v sedmi minuti, a že v naslednjem napadu je sledil fenomenalen odgovor Šveda za 1:1. v drugem polčasu je Zlatan poskrbel za vodstvo s 3:1, Vela pa je v sodnikovem dodatku le nekoliko omilil poraz LAFC.

"Ne morem se nehati smejati, kako sem dober. Napravili ste ogromno napako in me primerjali z Velo. To je bila največja napaka," je na novinarski konferenci po tekmi sporočil Ibrahimović.

Mehičan Vela z 21 zadetki ostaja prvi strelec lige MLS, Šved je skočil na drugo mesto, v sezoni je zabil 16 golov. Galaxy je po 21 odigranih tekmah trenutno na drugem mestu v zahodni konferenci, vodilni Los Angeles FC ima devet točk prednosti.

Foto: Profimedia Zlatan Ibrahimović

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.