Šport > Nogomet
1657 ogledov

Kot ferrari: Ko Zlatan nekaj pove, misli to zelo resno

Zlatan Ibrahimović Profimedia
Zlatan Ibrahimović je potrdil svojo izjavo.

"Jaz sem ferrari med fiati," je pred dnevi svoje igranje v ligi MLS slikovito opisal švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović, zdaj pa je svoje besede potrdil tudi na zelenici v mestenm obračunu. Los Angeles Galaxy je s tremi zadetki 37-letnega Šveda premagal Los Angeles FC.

"Če sem boljši kot Carlos Vela? Boljši sem od cele lige," se je na primerjave med njim in najboljšim strelcem lige, ki so jih pred mestnim dvobojem delali ameriški novinarji, odzval Ibrahimović. Ta je ob Didierju Drogbaju postal drugi nogometaš z več kot 35 leti, ki je v ligi MLS zabil vsaj dva hat-tricka.

Dvoboj je sicer boljše odprl Vela, nekdanji nogometaš Arsenala in Real Sociedada je izkoristil enajstmetrovko v sedmi minuti, a že v naslednjem napadu je sledil fenomenalen odgovor Šveda za 1:1. v drugem polčasu je Zlatan poskrbel za vodstvo s 3:1, Vela pa je v sodnikovem dodatku le nekoliko omilil poraz LAFC.

"Ne morem se nehati smejati, kako sem dober. Napravili ste ogromno napako in me primerjali z Velo. To je bila največja napaka," je na novinarski konferenci po tekmi sporočil Ibrahimović.

Mehičan Vela z 21 zadetki ostaja prvi strelec lige MLS, Šved je skočil na drugo mesto, v sezoni je zabil 16 golov. Galaxy je po 21 odigranih tekmah trenutno na drugem mestu v zahodni konferenci, vodilni Los Angeles FC ima devet točk prednosti.

Zlatan Ibrahimović | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice