Šport
1299 ogledov

Kopitarju osebno sporočilo namenil tudi veliki Zlatan

Anže Kopitar Nhl.com
Švedski nogometni zvezdnik se je poklonil slovenskemu hokejskemu zvezdniku.

Anže Kopitar je pred dnevi odigral svojo 1000. tekmo v ligi NHL, njegov jubilej pa so v domači dvorani proslavili v noči na nedeljo ob gostovanju ekipe Vegas Golden Knights.

Los Angeles Kings so srečanje proti lanskim finalistom lige dobili (5:2), spet z izdatnim prispevkom Anžeta Kopitarja.

Anže Kopitar NHL Šport Kopitar in kolegi najboljše pustili za konec

Pred tekmo se je Slovencu, ki mu je med kratko slovesnostjo družbo na ledu delala družina, poklonila celotna dvorana, LA Kings pa so njegovo dosedanjo pot v NHL ovekovečili s posebnim videom.

Kopitar je prejel še osebno sporočilo legendarnega nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Slednji si kruh od lani služi v ligi MLS kot član moštva LA Galaxy. Ibrahimović je v posnetku, ki so ga v hokejskem kolektivu naslovili z "Od enega kralja drugemu", spregovoril nekaj izbranih besed o Slovencu. 

"Anže Kopitar - velike čestitke tvoj dosežek. Gre za veliko stvar, dolgo si v igri. Pošiljam ti vse moje simpatije in pohvale. Želim ti vse najboljše in upam, da boš odigral še 1000 tekem. Tako kot jaz, da ne bom edini starec v športu. Veliko sreče in samo nadaljuj! Vse najboljše," je v posebnem videu Hrušičanu sporočil legendarni Zlatan.

anže kopitar soči olimpijske igre slovenija rusija Odločitev Šport Kmalu bo znano, ali bo Kopitar igral za Slovenijo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice