Šport > Nogomet
2460 ogledov

Ibrahimović presenetil s svojo željo: "Želel bi se vrniti v..."

zlatan ibrahimović Epa
Zlatan Ibrahimović je presenetil s svojo izjavo, da se nekoč ponovno vidi v nizozemskem nogometnem velikanu.

Legendarni švedski nogometaš in član ameriške ekipe Los Angeles Galaxy, Zlatan Ibrahimović, je za nizozemski Telegraf opravil razgovor, v katerem je razkril, da bi se nekega dne rad vrnil v Ajax, toda ne v vlogi nogometaša.

zlatan ibrahimović Drug zorni kot Šport Ibrahimović davil vratarja, a stvar ni črno-bela

"Sicer se ne vračam v klube, za katere sem nekoč že igral, toda po koncu kariere bi si želel postati športni direktor Ajaxa. Opravljal bi boljši posel od vseh tam," je izjavil Zlatan ter dodal:

"Ajax je še vedno moj nizozemski klub in ponosen sem, da sem bil njegov član, še posebej ko vidim, kako se predstavljajo v Evropi. Napravili so nekaj, kar ni nihče pričakoval, to je proizvodnja igralcev, ki so na igrišču produktivni. Prelepo je videti nekaj takega."

Zlatan Ibrahimović | Avtor: Profimedia Profimedia

Ibrahimović je sicer v Ajax prišel davnega leta 2001 iz švedskega Malmöa, kjer je začel svojo kariero. Za nizozemski klub je na 110 tekmah dosegel 48 zadetkov, preden je leta 2004 prestopil v Juventus. Z Ajaxom je osvojil dva državna naslova ter en pokal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice