Šport > Nogomet
23632 ogledov

Ibrahimović se je prišel opravičit in doživel šok

zlatan ibrahimović Print Screen
Zlatan Ibrahimović je po tekmi nepovabljen vstopil v garderobo nasprotne ekipe, kjer pa je doživel hladen tuš.

Sloviti Zlatan Ibrahimović tudi onkraj luže ostaja ena od najbolj kontroverznih nogometnih figur na svetu.

V nedeljo je legendarni Šved dosegel zmagoviti gol (2:1) na tekmi med LA Galaxy in Real Salt Lake, a je zadetek zasenčil sport z nekdanjim nogometašem Manchester Cityja Nedumom Onuoho.

Napetost med nogometašema je prerasla v konflikt v 60. minuti tekme, ko si je Ibrahimović z grobim prekrškom prislužil rumeni karton in izzval besno reakcijo nekdanjega člana angleških mladinskih selekcij.

Napadalec Galaxyja je slabih 20 minut kasneje zabil odločilni zadetek in svojo pozornost nemudoma preusmeril k Onuohi ter ga tako še dodatno sprovociral.

zlatan ibrahimović | Avtor: Profimedia Profimedia

Ibra je očitno kasneje obžaloval svoja dejanja, zato je po tekmi odkorakal v garderobo gostujočega moštva, vendar mu član Salt Lakea ni bil pripravljen prisluhniti.

Namesto da bi sprejel njegovo sporočilo, ga je Onuoha nahrulil in spodil ven.

"Po tekmi se je prišel opravičit, ker je od 60. minute naprej grozil, kaj mi bo storil, kako me bo poškodoval. Hvali se, da je obraz MLS-ja, potem pa se tako vede na igrišču. Če mi nekdo govori takšne stvari, ne bom sprejel njegovega opravičila. To je nesprejemljivo," je bil jasen Onuoha.

Ibrahimović je v svoj bran dejal: "Kar se zgodi na igrišču, ostane na igrišču. Rad se počutim živega. Uživam v dvobojih. Potrebujem nekaj, kar me aktivira, drugače postane prelahko. Počutim se dobro, ko sem jezen."

Komentarjev 3
  • janez056 07:55 01.maj 2019.

    Če bi se rad počutil živega, mu predlagam uporabo Wc papirja namočenega v "sok" ostrih feferonov. (soli na rep...))

  • marija34 11:58 29.april 2019.

    Pravilno ne mores nekoga zalit potem pa kao opravicevati misli pa se vedno enako.

  • Snežinko 11:36 29.april 2019.

    "Kar se zgodi na igrišču, ostane na igrišču"?? A res? Torej na igrišču se po njegovem lahko dela bedarije, žali, tepe itd? Itak... Povsem pravilno je doživel tale hladen tuš.