Šport > Nogomet
4713 ogledov

Ibrahimović davil vratarja, a stvar ni črno-bela

zlatan ibrahimović Reševalni pas/Twitter
Švedski napadalec naj bi se na tekmi severnoameriške MLS fizično lotil vratarja nasprotne ekipe.

Zlatan Ibrahimović naj bi v zaključku srečanja med Los Angeles Galaxy in New York Cityja davil vratarja Steva Johnsona. Tako so o incidentu poročali številni ameriški mediji, ki so pisali, da je bil Ibrahimović nervozen zaradi neugodnega rezultata, zaradi česar naj bi se fizično znesel nad vratarjem nasprotne ekipe.

Toda Johnson še zdaleč ni bil nedolžen, kar je dobro razvidno iz samega posnetka. Pisala se je 86. minuta srečanja, ko je Ibrahimović stresel prečko New Yorka. Johnson je nato namerno trčil v zvezdnika LA Galaxyja, nakar ga je ta res zgrabil za vrat. Čuvaj mreže se je nato poslužil vseh svojih igralskih sposobnosti in teatralno padel, na tla pa spravil tudi Ibro. Oba nogometaša sta prejela rumeni karton.

Iz enega zornega kota je nesporni agresor Ibrahimović, iz drugega pa je razvidno, da ima tudi Johnson kar nekaj masla na glavi.

"Poglejte si posnetek in presodite sami. V žaru borbe želi vsak zaščititi svojo ekipo in tekmo pripeljati do konca. To je bilo sporočilo, da po nas ne morejo hoditi. Zlatan je nadarjen nogometaš. Ve, kaj počne. Dovolj je pameten in razume, da je to del igre. Tudi jaz bi bil jezen na njegovem mestu. Ne moremo mu zameriti," je povedal Johnson.

New York je tekmo dobil z 2:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice