Kot Mike Tyson: neverjeten detajl iz ringa!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na boksarskem olimpijskem turnirju je eden od dvobojev težke kategorije požel precej pozornosti.
Oglej si celoten članek

V osmini finala boksarskega turnirja sta se med "težkaši" srečala Novozelandec David Nyika in Maročan Youness Baalla. Slednji si je povsem ob koncu dvoboja privoščil kontroverzno potezo.

Baalla, ki je bil skozi večino borbe v podrejenem položaju, je v klinču skušal Nyiko ugrizniti v uho. Kot leta 1997 Mike Tyson proti Evanderju Holyfieldu!

Junakinja dneva Trstenjakova o Agbégnénoujevi, Fabjan ima vsega dovolj

Kamera so neslaven poskus Maročana seveda ujele in družbena omrežja so ugriz prenesla po celotnem svetu. Baalla uhlja sicer ni dosegel, za razliko od "Železnega Mika" pred štiriindvajsetimi leti.

Nyika je dvoboj proti Baalli zanesljivo dobil, po treh rundah so ga sodniki soglasno razglasili kot zmagovalca po točkah. V četrtfinalu se bo udaril z Belorusom Vladislavom Smiahlikaujem. 

Bera kolajn Slovenija po Tininem srebru ostaja visoko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:52 29. Julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.