Kot nekoč: Sampras boljši od Agassija

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pete Sampras in Andre Agassi ste še vedno sposobna napolniti dvorano. Pred 19 tisoč gledalci v Madison Square Gardnu v New Yorku je Sampras ugnal Agassija s 6:3 in 7:5.
Oglej si celoten članek

Nekdaj velika tekmeca svetovnih teniških aren, Američana Pete Sampras in Andre Agassi, sta še enkrat mobilizirala svoje navijače in se v ponedeljek pred 19 tisoč gledalci pomerila v Madison Square Gardnu v New Yorku. Devetintridesetletni Sampras je bil tokrat s 6:3 in 7:5 boljši od leto starejšega prijatelja.

V profesionalni karieri sta se nekdanja velikana svetovnega tenisa, oba sta bila tudi na vrhu svetovne jakostne lestvice, pomerila 34-krat. Že takrat je bil boljši Sampras, ki je dobil 20 medsebojnih dvobojev, zadnjega v finalu US Opna leta 2002.

Pomerila naj bi se tudi legendi John McEnroe in Ivan Lendl, a je McEnroe zaradi poškodbe gležnja, ki jo je dobil le nekaj ur pred dvobojem, nastop odpovedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.