Šport
26 ogledov

Kot nekoč: Sampras boljši od Agassija

1/7
Žurnal24 main
Pete Sampras in Andre Agassi ste še vedno sposobna napolniti dvorano. Pred 19 tisoč gledalci v Madison Square Gardnu v New Yorku je Sampras ugnal Agassija s 6:3 in 7:5.

Nekdaj velika tekmeca svetovnih teniških aren, Američana Pete Sampras in Andre Agassi, sta še enkrat mobilizirala svoje navijače in se v ponedeljek pred 19 tisoč gledalci pomerila v Madison Square Gardnu v New Yorku. Devetintridesetletni Sampras je bil tokrat s 6:3 in 7:5 boljši od leto starejšega prijatelja.

V profesionalni karieri sta se nekdanja velikana svetovnega tenisa, oba sta bila tudi na vrhu svetovne jakostne lestvice, pomerila 34-krat. Že takrat je bil boljši Sampras, ki je dobil 20 medsebojnih dvobojev, zadnjega v finalu US Opna leta 2002.

Pomerila naj bi se tudi legendi John McEnroe in Ivan Lendl, a je McEnroe zaradi poškodbe gležnja, ki jo je dobil le nekaj ur pred dvobojem, nastop odpovedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.