"Kot Stonesi brez Richardsa ali Jaggerja"

Foto: EPA
Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović, kapetan švedske reprezentance, ki se bo v dodatnih dodatnih kvalifikacijah pomerila s Portugalsko, je vlogo favorita pripisal Cristianu Ronaldu in druščini.
Oglej si celoten članek

"Portugalska je sicer favorit, a obetata se dve fantastični tekmi! Igrali bosta dve dobri ekipi z dobrimi igralci," je pred obračunoma s Portugalsko dejal Zlatan Ibrahimović in dodal: "Tekmi dodatnih kvalifikacij sta nekaj povsem drugega kot običajne kvalifikacijske tekme v skupini, sta kot finale. Mislim, da ne smemo delati napak. Tista reprezentanca, ki bo naredila manj napak, bo odpotovala na mundial."

Švedski selektor Erik Hamren je o žrebu dejal, da njegovi varovanci lahko igrajo proti vsaki reprezentanci in da imajo prav proti vsaki možnost za napredovanje. "Zagotovo pa nas čaka velik izziv, ki se ga bomo z veseljem lotili. Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je eden najboljših nogometašev na svetu, nepredvidljiv, ki vedno lahko ekipi prinese nekaj 'ekstra'," je dejal Hamren in dodal: "A k sreči imamo tudi mi v ekipi enega takšnega. Ime mu je Zlatan."

Kot Stonesi brez Keitha ali Micka

Ena od bolj posrečenih izjav o današnjem žrebu dodatnih kvalifikacij je bila, da bo mundial brez Zlatana ali Cristiana kot Rollling Stones brez Keitha Richardsa ali Micka Jaggerja, kot je na Twitterju o prihajajočem dvoboju Švedske in Portugalske zapisal nekdanji norveški nogometaš Jan Aage Fjörtoft.

Preostali pari dodatnih kvalifikacij so Ukrajina - Francija, Grčija - Romunija ter Islandija - Hrvaška. Termina dodatnih kvalifikacij sta 15. in 19. november.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.