Kot v peklu: v Neaplju noreli že pri branju postav!

Če so nogometaši Chelseaja pred torkovo tekmo pri Napoliju pričakovali pekel na stadionu San Paolo, so pekel tudi dobili. Že pred tekmo smo vam predstavili legendarnega napovedovalca Decibela Bellinija, ki je imel po treh golih svojega moštva spet polne roke dela. Poglejte, kako je prebiral postavo Napolija pred tekmo.
Oglej si celoten članek

"Hrup je bil neverjeten. Čeprav sem sodil že na večjih stadionih, česa takega še nisem doživel." slovenski sodnik Damir Skomina po tekmi med Napolijem in Manchestrom Cityjem

Bellini po golu Edinsona Cavanija na tekmi Napoli – Manchester City
Cole AVB-ju: "S tvojo taktiko ne bo lovorik!"
Chelsea na kolenih na San Paolu

Stadion San Paolo v Neaplju p(o)staja prava trdnjava. Vročekrvni južnjaki so Chelseaju pripravili pravi pekel, v katerem so si domači sinjemodri na torkovi tekmi Lige prvakov priigrali veliko prednost pred povratno tekmo (3:1). Eden vrhuncev vsakega obračuna na mitskem stadionu je tudi "šov" legendarnega napovedovalca Decibela Bellinija.

Gologlavi domačin spremlja dogajanje ob robu igrišča in po zadetkih Napolija navijače spravlja v ekstazo. Še posebej znamenit je sedemkratni vzklik "Edinson!", namenjen prvemu strelcu kluba Edinsonu Cavaniju, ki ga Bellini izvede po vsakem zadetku Urugvajca. Sedem je namreč številka njegovega dresa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.