Šport > Nogomet
1 ogledov

Kot v peklu: v Neaplju noreli že pri branju postav!

Decibel Bellini Napoli Chelsea Liga prvakov osmina finala Youtube
Če so nogometaši Chelseaja pred torkovo tekmo pri Napoliju pričakovali pekel na stadionu San Paolo, so pekel tudi dobili. Že pred tekmo smo vam predstavili legendarnega napovedovalca Decibela Bellinija, ki je imel po treh golih svojega moštva spet polne roke dela. Poglejte, kako je prebiral postavo Napolija pred tekmo.

"Hrup je bil neverjeten. Čeprav sem sodil že na večjih stadionih, česa takega še nisem doživel." slovenski sodnik Damir Skomina po tekmi med Napolijem in Manchestrom Cityjem

Bellini po golu Edinsona Cavanija na tekmi Napoli – Manchester City
Cole AVB-ju: "S tvojo taktiko ne bo lovorik!"
Chelsea na kolenih na San Paolu

Stadion San Paolo v Neaplju p(o)staja prava trdnjava. Vročekrvni južnjaki so Chelseaju pripravili pravi pekel, v katerem so si domači sinjemodri na torkovi tekmi Lige prvakov priigrali veliko prednost pred povratno tekmo (3:1). Eden vrhuncev vsakega obračuna na mitskem stadionu je tudi "šov" legendarnega napovedovalca Decibela Bellinija.

Gologlavi domačin spremlja dogajanje ob robu igrišča in po zadetkih Napolija navijače spravlja v ekstazo. Še posebej znamenit je sedemkratni vzklik "Edinson!", namenjen prvemu strelcu kluba Edinsonu Cavaniju, ki ga Bellini izvede po vsakem zadetku Urugvajca. Sedem je namreč številka njegovega dresa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.