Kralji niso bili kos Naftarjem

Foto: Profimedia
V najmočnejši hokejski ligi na svetu so v noči na nedeljo odigrali 12 tekem.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Los Angelesa so davi izgubili proti Edmontonu s 3:4 in ostajajo na 10. mestu zahodne konference. Anže Kopitar je v svojo strelsko statistiko dodal novo podajo, ko je v 48. minuti pomagal Tobiasu Riederju do gola za znižanje zaostanka na 2:3.

Gostje iz Kanade so po golih Antona Stepiševa v prvi in Leona Draisaitla v 27. minuti povedli z 2:0. V 35. je Tyler Toffoli znižal na 1:2, a je Jujhar Khaira v 38. vnovič povišal na +2. Riederjev gol za priključek je domačim vrnil upanje, Ryan Strome v 56. minuti pa je le poskrbel za mirne zadnje minute v vrstah Edmontona. V končnici so v vrstah Los Angelesa zamenjali vratarja s šestim igralcem v polju, kar je za tretji gol domačih izkoristil Dustin Brown.

Kralji lovijo osmo mesto v konference in končnico, za katero nujno potrebujejo nove točke. A naslednja naloga ne bo lahka. Po prostem večeru bo v Los Angelesu namreč gostovala prvouvrščena ekipa iz konference Las Vegas Knights.

NHL Kopitar klonil proti neposrednim tekmecem

NHL, izidi:

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers 3:4
Anže Kopitar podaja za Los Angeles.

Ottawa Senators - Philadelphia Flyers 3:5
Calgary Flames - Colorado Avalanche 5:1
New Jersey Devils - New York Islanders 2:1
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 4:3
Dallas Stars - Winnipeg Jets 3:5
Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning 3:4**
Washington Capitals - Buffalo Sabres 5:1
Florida Panthers - Pittsburgh Penguins 6:5
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 3:2
Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes 3:1
Arizona Coyotes - Anaheim Ducks 2:0

* - po podaljšku
** - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.