Kralji v zadnjih minutah izpustili zmago

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Moštvo Los Angeles Kings je v Staples Centru gostilo Calgary Flames in zmago zapravilo v zadnjih minutah rednega dela, potem ko je že vodilo s 3:1. Calgary je izenačil, v podaljšku pa zmagal s 4:3. Odločilni gol je prispeval Mark Giordano. Anže Kopitar je za kralje prispeval podajo pri vodstvu z 2:0.
Oglej si celoten članek

Hokejistom Los Angelesa se je tri minute pred koncem rednega dela stemnilo pred očmi. Potem, ko so že vodili, so najprej dobri dve minuti pred koncem gostje z golom Johnnyja Gaudreaua ujeli priključek za 2:3, nato pa je isti igralec izenačil minuto pred koncem, dosegel pa je tudi prvi gol za Calgary v 19. minuti druge tretjine, ko je zadel za 1:3.

Calgary je v podaljšku zmagal s 4:3, odločilni gol je v peti minuti dodatnega dela prispeval Mark Giordano, gostitelji so se tako morali zadovoljiti zgolj s točko. S to se je zadovoljil tudi Anže Kopitar, ki je za Kralje prispeval podajo za vodstvo z 2:0. Poskusil je še s strelom na gol, a ni bil uspešen. Calgary je s tokratno zmago prekinil negativni niz osmih porazov, hkrati pa zabeležil tudi prvo zmago v gosteh po skoraj mesecu dni.

Jonathan Quick v vratih Los Angelesa ni našel recepta, kako ustaviti razpoloženega Gaudreauja, skupaj je sicer pred golovo črto ustavil 24 strelov. Bolj razpoložen je bil v nasprotnih vratih Jonas Hiller, ki je zbral 31 obramb. Gole za Kralje so prispevali Trevor Lewis, Marian Gaborik in Jamie McBain.

Liga NHL, izidi:

Los Angeles Kings : Calgary Flames 3:4*
Columbus Blue Jackets : Nashville Predators 1:5
Vancouver Canucks : Arizona Coyotes 7:1
Washington Capitals : Ottawa Senators 2:1
Florida Panthers : Pittsburgh Penguins 4:3**
Anaheim Ducks : San Jose Sharks 3:2*

* - po podaljšku
** - po kzenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.