Kramarić pristal pri lisicah

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zadnjeuvrščeno moštvo elitne angleške nogometne lige Leicester si je za nadaljevanje sezone zagotovilo dva nova nogometaša.
Oglej si celoten članek

Prvi novinec je avstralski vratar Mark Schwarzer, 42-letni veteran je podpisal 18-mesečno pogodbo, učinkovitost v napadu pa naj bi popravil hrvaški reprezentant Andrej Kramarić.

Nekdanji avstralski reprezentančni vratar - lani je bil član Chelseaja -, naj bi vsaj začasno zamenjal poškodovanega Danca Kasperja Schmeichla, v klub pa je prišel kot prost igralec.

Najdražji v zgodovini kluba

Drugače je s Kramaričem, ki je letos navduševal v dresu Rijeke, ekipe slovenskega trenerja Matjaža Keka, za katerega naj bi po poročilih hrvaški medijev Angleži plačali kar deset milijonov evrov odškodnine. 

Vodstvo HNK Rijeka je popoldne potrdilo, da je Kramarić podpisal triinpolletno pogodbo. "Sedaj lahko tudi uradno potrdimo podpis pogodbe. Veseli smo, ker smo posel korektno zaključili in ob tem bi se zahvalil vsem, ki so sodelovali pri realizaciji največjega transferja v zgodovini kluba. Hvala Andreju za odlične igre, želimo mu veliko sreče v nadaljevanju kariere," je izjavil pomočnik športnega direktorja Ivan Mance.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.