Šport
15 ogledov

Kramarić pristal pri lisicah

Kramarić Rijeka Feyenoord Evropska liga Reševalni pas/Twitter
Zadnjeuvrščeno moštvo elitne angleške nogometne lige Leicester si je za nadaljevanje sezone zagotovilo dva nova nogometaša.

Prvi novinec je avstralski vratar Mark Schwarzer, 42-letni veteran je podpisal 18-mesečno pogodbo, učinkovitost v napadu pa naj bi popravil hrvaški reprezentant Andrej Kramarić.

Nekdanji avstralski reprezentančni vratar - lani je bil član Chelseaja -, naj bi vsaj začasno zamenjal poškodovanega Danca Kasperja Schmeichla, v klub pa je prišel kot prost igralec.

Najdražji v zgodovini kluba

Drugače je s Kramaričem, ki je letos navduševal v dresu Rijeke, ekipe slovenskega trenerja Matjaža Keka, za katerega naj bi po poročilih hrvaški medijev Angleži plačali kar deset milijonov evrov odškodnine. 

Vodstvo HNK Rijeka je popoldne potrdilo, da je Kramarić podpisal triinpolletno pogodbo. "Sedaj lahko tudi uradno potrdimo podpis pogodbe. Veseli smo, ker smo posel korektno zaključili in ob tem bi se zahvalil vsem, ki so sodelovali pri realizaciji največjega transferja v zgodovini kluba. Hvala Andreju za odlične igre, želimo mu veliko sreče v nadaljevanju kariere," je izjavil pomočnik športnega direktorja Ivan Mance.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.