Šport
16 ogledov

Uradno: Torres po sedmih letih doma

Laurini Torres Empoli Milan Reševalni pas/Twitter
Španski nogometni reprezentant Fernando Torres se tudi uradno vrača v vrste madridskega Atlética in bo do 2016 soigralec slovenskega vratarja Jana Oblaka, so potrdili na spletni strani španskega kluba.

Pogodba bo med Atléticom in Fernandom Torresom sicer podpisana po zdravniških pregledih, igral pa bo kot posojen igralec AC Milana od 5. januarja, ko se v Italiji začne zimski prestopni rok.

"Torres se vrača" so z velikim naslovom pospremili novico na uradni spletni strani kluba iz španske prestolnice. Odločilen je bil dogovor Atletov z AC Milanom ter slednjega z ekipo Chelsea, saj so Londončani Torresa letos poleti posodili Milanu. Enaintridesetletni španski napadalec se tako po sedmih letih vrača v klub, kjer je začel igrati nogomet.

Po sedmih letih spet doma

Torres je v šestih sezonah, kolikor je igral v Madridu, zabil 82 zadetkov na 214 tekmah, debitiral pa je s sedemnajstimi leti leta 2001. "El Niño" je leta 2007 za 35 milijonov evrov odšel v Liverpool, 2011 pa je za kar 60 milijonov evrov prestopil k Chelseaju. Za Liverpool je odigral 141 tekem in dosegel 81 golov, pri Chelseaju, s katerim je postal evropski prvak, pa je bil na 172 tekmah natančen 45-krat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.