Šport
45 ogledov

L'pool nudi 50 milijonov za Benzemaja

Karim Benzema Liverpool Real Madrid EPA
Angleški nogometni prvoligaš Liverpool je evropskemu prvaku Realu iz Madrida ponudil 50 milijonov evrov za 27-letnega francoskega napadalca Karima Benzemaja, poročajo otoški mediji.

Liverpool ima v tej sezoni veliko težav z realizacijo, tako da je trener Brendan Rodgers začel iskati novega napadalca. Prvo ime na njegovem seznamu želja je Karim Benzema, za katerega mnogi pravijo, da bo odšel iz Madrida. Benzema je v Real prišel leta 2009 in na 259 tekmah dosegel 125 zadetkov.

Katastrofalna neučinkovitost napadalcev

Liverpool je trenutno osmi v elitni angleški ligi z 28 točkami oziroma 18 manj od vodilnega Chelseaja. Rdeči so v tej sezoni dosegli 26 zadetkov, prvi strelec pa je Raheem Sterling s štirimi goli.

Rodgers ima v kadru šest napadalcev - to so Rickie Lambert, Daniel Sturridge, Fabio Borini, Samed Yesil, Mario Balotelli in Jerome Sinclair -, ki pa so v prvenstvu doslej dosegli zgolj dva zadetka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.