Šport
30 ogledov

Pečnik iz Zvezde na Japonsko

Nejc Pečnik Triglav Crvena zvezda prijateljska tekma Bonifika Simon Maljevac
Po oceni srbskih novinarjev najboljši nogometaš Crvene zvezde preteklo jesen, slovenski reprezentant Nejc Pečnik, je hitro našel novega delodajalca. Po poročanju beograjskih Večernjih novosti bo kariero nadaljeval pri japonskem drugoligašu Fukuoki.

Nejc Pečnik je pred dnevi prekinil pogodbo s Crveno zvezdo, ki je v zelo slabem finančnem stanju, in se podal na Japonsko, kjer bo branil barve drugaligaša iz Fukuoke. Na Japonskem sicer že igrata dva slovenska reprezentanta, napadalca Milivoje Novaković (Šimizu S-Pulse) in Zlatan Ljubijankić (Omija Ardidža). 

Veliko nogometašev blizu odhoda

Pred začetkom letošnje sezone se je na Japonsko podal tudi lanski soigralec Pečnika pri Zvezdi, napadalec Dragan Mrđa, ki pa je vmes, tako kot Ljubijankić, z Omijo izpadel iz prvoligaške konkurence.

Še nekaj "zvezdašev" naj bi se zaradi težav nekdanjega evropskega velikana podalo na Daljni Vzhod. Tako se govori o prestopu bočnega nogometaša Predraga Đorđevića na Japonsko in napadalca Đorđeja Rakića na Kitajsko. Za Darka Lazića naj bi se zanimal belgijski Gent, za mladega kapetana Darka Lazovića pa nizozemski Vitesse. Med bolj zaželjenimi je tudi Aleksander Kovačević, ki ga lovita bukareštanska Steaua in frankfurtski Eintracht.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.