Šport
30 ogledov

Pečnik ni več član Crvene zvezde

Pečnik Crvena Zvezda priprave marina Portorož Saša Despot
Slovenski nogometni reprezentant Nejc Pečnik in srbski prvak Crvena zvezda sta sporazumno prekinila sodelovanje.

"Pečnik je dvignil vso dokumentacijo in je prost igralec," so v zvezi s tem sporočili iz beograjskega kluba. V Dravogradu rojeni 28-letni nekdanji igralec Celja, češke Sparte iz Prage, portugalskega Nacionala, ruskega Krila Sovjetov iz Samare in angleškega Sheffielda Wednesdaya je barve beograjskega kluba branil od leta 2013.

V dvoletni pogodbi je bila klavzula, da lahko predčasno zapusti Crveno zvezdo, kar je Pečnik zavoljo slabih finančnih razmer pri srbskem nogometnem velikanu tudi izkoristil.

"Imeli smo sestanek Upravnega odbora, sprejeta je bila odločitev, da Pečniku pustimo oditi. Hvaležni smo mu za vse, kar je storil za klub, v njem je pustil velik pečat ob osvajanju državnega naslova. Že poleti je bil prost igralec, a smo se dogovorili za vrnitev, v primeru dobre ponudbe pa smo obljubili, da mu ne bomo povzročali težav," je razhod pojasnil generalni sekretar rdeče-belega kluba Zvezdan Terzić. Ta je še dejal, da v prihodnjih dneh pričakujejo prihod dosedanjega člana Domžal Joshue Parkerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.