Šport > Nogomet
17 ogledov

Pečnik: "Hočem zabiti Partizanu"

Nejc Pečnik Crvena Zvezda You tube
V soboto se bosta na Marakani prvič v letošnji sezoni pomerila Crvena zvezda in Partizan. Pred derbijem je nekaj besed spregovoril slovenski napadalec Nejc Pečnik, ki bo eden glavnih adutov Slaviše Stojanovića.

"Partizan ima mnogo mladih in talentiranih igralcev, ki so pokazali, da znajo igrati nogomet. Imajo tudi izkušenega Ivana Obradovića v obrambi. So dobra ekipa, upam pa, da smo mi boljši in da bomo to pokazali v soboto. Smo bolj izkušeni v vezni liniji, čeprav ima Partizan Sašo Ilića. Bilo bi lepo, da bi bile tribune polne in da nam bi navijači izdatno pomagali," je "večiti derbi" najavil napadalec Crvene zvezde in slovenski reprezentant Nejc Pečnik.

V sredo sta tako Zvezda ko Partizan slavila v srbskem pokalu, rdeče-beli so doma premagali Radnički iz Kragujevca (3:0), z enakim izidom pa so črno-beli v gosteh premagali Radnički iz Niša.

Stojanović rešuje službo

"Pomembno je bilo dobiti to pokalno tekmo, da v pozitivnem vzdušju pričakamo derbi. Že nekaj tekem nisem dosegel gola in bilo bi lepo, če bi zabil Partizanu. A najbolj pomembno je, da zmagamo in naredimo prvenstvo zanimivo," je še dodal Pečnik.

Partizan je trenutno vodilni na lestvici z 21 točkami, Zvezda, ki jo vodi nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović, je s 17 točkami četrta. Pred nekdanjimi evropskimi prvaki sta še Vojvodina iz Novega Sada in beograjski Čukarički. Derbi na Marakani je na sporedu v soboto ob 18. uri. Tako Stojanoviću kot Partizanovemu trenerju Vuku Rašoviću bodo v primeru poraza vodilni v klubu najbrž spodmaknili stolček (beri: ga odstavili).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.