Šport > Nogomet
21 ogledov

Pečnik zablestel z golom in driblingom

Nejc Pečnik Crvena Zvezda You tube
Nejc Pečnik se je ob zmagi Crvene zvezde v Kruševcu izkazal z golom in z izjemnim driblingom, ki je navdušil tudi srbske novinarske kolege.

Slovenski reprezentant Nejc Pečnik je v tretjem kolu srbskega prvenstva prinesel zmago Crveni zvezdi proti Napredku (1:0). V Kruševcu je na polnem stadionu Mladost zadel iz bližine v 21. minuti in tako varovancem Slaviše Stojanovića prinesel drugo zmago v tem prvenstvu.

V drugem polčasu se je izkazal tudi z driblingom, ki je že na svetovnem spletu. Srbski novinarski kolegi so zapisali, da se kaj takega redko vidi na tako čvrsti tekmi. Posnetek mojstrovine si lahko ogledate zgoraj.

Pečnik: "Zmaga za samozavest"

"Najprej bi rad pohvalil atmosfero na tribunah. Mislim, da vsak igralec uživa pred polnim stadionom. V prve pol ure je bil Napredak morda celo boljši in bolj konkreten, imel je več priložnosti, toda iz prvega polčasa smo izvlekli pozitiven izid. V nadaljevanju smo se dvignili, kontrolirali tekmo in bi lahko še kdaj zadeli," je po tekmi za B92 povedal Pečnik.

"Pozno smo sestavili ekipo, sedaj je naša forma v vzponu iz tekme v tekmo. Ta zmaga nam veliko pomeni za samozavest, naslednji teden gremo v Kragujevac po tri točke," je še dodal slovenski reprezentant.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:02 25.avgust 2013.

    Pejte v pizdo vi in vaš predvajalnik !