Šport
67 ogledov

Ima ponudbo Sheffield Wednesdayja

Dejan Kelhar je bil na širšem seznamu kandidatov za mundial 2010. (Foto: Gregor Žurnal24 main
Potem ko se Nejc Pečnik v sezoni 2012/13 ni najbolje znašel pri Sheffieldu Wednesdayu, angleški drugoligaš ponuja priložnost še Dejanu Kelharju.

Sheffield Wednesday je Dejanju Kelharju po nudil kratkoročno pogodbo. Tridesetletni nogometaš, ki je zbral šest nastopov za slovensko izbrano vrsto, je v drugi polovici minule sezone igral kot član Crvene zvezde in z njo pod vodstvom Slaviše Stojanovića tudi osvojil naslov državnega prvaka Srbije.

Kelhar je na preizkušnji pri Sheffield Wednesdayju preživel kar nekaj časa, nastopil pa je tudi na prijateljskih tekmah pred sezono. "Dejanu ponujamo kratkoročno sodelovanje in upam, da bo sprejel našo ponudbo. Z njim bi kar naenkrat dobil konkurenco v moštvu," je dejal glavni trener angleškega drugoligaša Stuart Gray. "Nič še ni odločenega, trenutno razmišlja o ponudbi. Z nami je že nekaj tednov, zelo dobro se je vklopil v ekipo," je o slovenskem branilcu še dejal prvi mož na klopi kluba iz Sheffielda.

Kelhar je v tujini že zaigral za kopico klubov. Branil je barve Greuther Fürtha, Cercle Bruggea, Legie Varšave, Hapoela Haife, Samsunspora, Gabele in Crvene zvezde. Sheffield Wednesday bo sezono sicer odprl v soboto, ko se bo v drugoligaški konkurenci pomeril z Brightonom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.