Šport > Nogomet
61 ogledov

Zvezda še bolj slovenska: prišel tudi Kelhar

Temmu Pukki Dejan Kelhar Slovenija Finska prijateljska tekma Reuters
Šestmesečno pogodbo z beograjsko Crveno zvezdo je v torek podpisal slovenski reprezentančni branilec Dejan Kelhar, ki se bo na Marakani pridružil napadalcu Nejcu Pečniku in trenerju Slaviši Stojanoviću.

Dejan Kelhar bo lahko s Crveno zvezdo po koncu šestmesečnega sodelovanja pogodbo tudi podaljšal, poročajo srbski mediji. Devetindvajsetletni branilec je tretji Slovenec v beograjskem moštvu po trenerju Slaviši Stojanoviću in napadalcu Nejcu Pečniku.

Nazadnje je Kelhar igral za azerbajdžansko Kabalo, v novem klubu pa bo igral z dresom s številko 44. Crvena zvezda, ki nadaljuje s pripravami na slovenski obali, pred nadaljevanjem sezone za točko zaostaja za mestnim rivalom Partizanom, Stojanović pa se je pred Kelharjem zanimal tudi za Marka Šulerja, še enega nekdanjega varovanca iz reprezentance, ki pa je izbral Maribor.

"Ne želim govoriti o sebi, vse boste videli na igrišču. Vesel sem, da sem prišel v tako veliko klub, jutri bom že na voljo trenerju. Verjamem, da se bom dobro vklopil v ekipo," je dejal šestkratni slovenski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.