Kranjec tudi tokrat v drugo izgubil nekaj mest

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Žan Kranjec je na drugi veleslalomski tekmi v Kranjski Gori znova osvojil 10. mesto. Nova zmaga Norvežana Henrika Kristoffersena.
Oglej si celoten članek

Na nedeljski tekmi je za drugi uspeh v 24 urah Henrik Kristoffersen premagal Avstrijca Stefana Brennsteinerja (+0,23) in Švicarja Marca Odermatta (+0,27). Edini Slovenski predstavnik Žan Kranjec je na koncu osvojil deseto mesto (+1,37).

Danes je imel srebrni olimpijec iz Pekinga po polovici šesto izhodišče, a je nato v drugi vožnji izgubil nekaj mest, na koncu pa ponovil sobotni dosežek, deseto mesto si je danes razdelil z Italijanom Luco de Aliprandinijem.

Vodilni po prvi vožnji in že dobitnik veleslalomskega kristalnega globusa Odermatt je prav tako v drugi vožnji rahlo nazadoval in na koncu pristal na najnižji stopnički. Po prvi vožnji je vodil, boljše skupne uvrstitve pa ga je stala napaka na ciljni strmini. Pred njo je imeč še 16 stotink naskoka pred Norevežanom.

Rezultate si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.