Šport > Zimski športi
104 ogledov

Kranjec tudi tokrat v drugo izgubil nekaj mest

Žan Kranjec Profimedia
Žan Kranjec je na drugi veleslalomski tekmi v Kranjski Gori znova osvojil 10. mesto. Nova zmaga Norvežana Henrika Kristoffersena.

Na nedeljski tekmi je za drugi uspeh v 24 urah Henrik Kristoffersen premagal Avstrijca Stefana Brennsteinerja (+0,23) in Švicarja Marca Odermatta (+0,27). Edini Slovenski predstavnik Žan Kranjec je na koncu osvojil deseto mesto (+1,37).

Danes je imel srebrni olimpijec iz Pekinga po polovici šesto izhodišče, a je nato v drugi vožnji izgubil nekaj mest, na koncu pa ponovil sobotni dosežek, deseto mesto si je danes razdelil z Italijanom Luco de Aliprandinijem.

Vodilni po prvi vožnji in že dobitnik veleslalomskega kristalnega globusa Odermatt je prav tako v drugi vožnji rahlo nazadoval in na koncu pristal na najnižji stopnički. Po prvi vožnji je vodil, boljše skupne uvrstitve pa ga je stala napaka na ciljni strmini. Pred njo je imeč še 16 stotink naskoka pred Norevežanom.

Rezultate si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice