Kranjec z drugega na sedmo mesto

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Robert Kranjec ni uspel zadržati odličnega drugega mesta po prvi seriji tekme smučarskih skakalcev za poletno veliko nagrado v Wisli. Končal je kot sedmi, zmagal pa je Avstrijec Thomas Morgenstern.
Oglej si celoten članek

Avstrijec Thomas Morgenstern (236,7 točke) je zmagovalec uvodne tekme poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Wisli. Drugi je bil Rus Pavel Karelin (235,5), tretji pa še en Avstrijec Gregor Schlierenzauer (231,4). Najboljši Slovenec je bil Robert Kranjec (222,8) - po prvi seriji celo drugi -, ki je na koncu zasedel sedmo mesto.

Ob Kranjcu sta v finalni seriji prve tekme poletne sezone na Poljskem nastopila le še Jure Šinkovec (187,7 točke), ki je na koncu napredoval na 23. mesto, in Peter Prevc (173,1), ki je bil 27. Brez finala so še po prvi seriji ostali Jurij Tepeš na 35., Mitja Mežnar na 43. in Dejan Judež na zadnjem, 48. mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.